Garderobs Nytt


Här hittar du det senaste nyheterna inom gardeorbsinredningar och garderober, nedan finner du pressrealser, bloggar, nyhets-sajter.
Allt på en och samma plats, Allt om garderobsinredningar!

  1. Grand Mosebacke – Ambassadör Fastighetsmäkleri ingår ett co-brokingsamarbete med Historiska Hem vid försäljningen av de exklusiva premiumbostäderna mitt på Södermalm - Ambassadör Fastighetsmäkleri ska tillsammans med Historiska Hem sälja de kvarvarande bostäderna Grand Mosebacke. Grand Mosebacke är ett konceptboende med restaurang i huset, möjlighet till room service, städning, kemtvätt samt träningsstudio med tillhörande spa/hamam. Adressen är Östgötagatan 25 på Södermalm och planerad inflytt är beräknad till Q1 2021.
  2. Klimatdebatten påverkar varannan persons konsumtion - ​Den pågående klimatdebatten har stor inverkan på de svenska konsumtionsvanorna. Men det påverkar kvinnor och män olika. Framförallt är det storstadsbor, unga och kvinnor som uppger att de påverkas mest. Bland de sistnämnda är siffran 66 procent. Jämfört med 46 procent av männen. Trots den ökande klimatmedvetenheten köper dock fortfarande sex av tio kvinnor saker som de inte har plats för.
  3. Textiljakten är tillbaka: "Vi siktar högt" - Nu är Vänersborgs kommun, Trollhättan Energi och Uddevalla Energi tillbaka med sitt lyckade samarbete för att få ännu fler att förstå att kläder och andra textilier inte ska slängas i soporna. Under tre veckor, den 9-27 november, bjuds nu eleverna i årskurs 4-6 i hela Trestad in att vara med och leda Textiljakten i respektive kommun.
  4. Textiljakten är tillbaka: "Vi siktar högt" - Nästan sju ton blev resultatet när den första upplagen av Textiljakten genomfördes i november 2019. Nu är Vänersborgs kommun, Trollhättan Energi och Uddevalla Energi tillbaka med sitt lyckade samarbete för att få fler att förstå att kläder och andra textilier inte ska slängas i soporna. Under tre veckor, den 9-27 november, deltar skolelever i Trestad i jakten i respektive kommun.
  5. Textiljakten är tillbaka: "Vi siktar högt" - Nästan sju ton blev resultatet när Textiljakten genomfördes 2019. Nu är Vänersborgs kommun, Trollhättan Energi och Uddevalla Energi tillbaka med sitt lyckade samarbete för att få ännu fler att förstå att textilier inte ska slängas i soporna. Under tre veckor, den 9-27 november, bjuds nu eleverna i årskurs 4-6 i hela Trestad in att vara med och leda årets jakt i respektive kommun.
  6. ​Guldpriset till Stadsmuseets utställning Göteborgs garderob - UtställningsEstetiskt Forum delar årligen ut ett guldpris som uppmärksammar originalitet och uppfinningsrikedom inom någon särskild aspekt av utställningsmediet. 2020 års pris går till modeutställningen Göteborgs garderob på Stadsmuseet.
  7. ​Nio månader med hållbar modekonsumtion - Igår gick startskottet för utmaningen där tio modeintresserade, instagrammande, värmlänningar får klara sig utan att handla nyproducerade kläder. Genom projektet F/ACT Movement tillsammans med Karlstads kommuns projekt Karlstad delar kommer deltagarna att få stöd, råd och inspiration till att uppdatera sina garderober på mer hållbara sätt och bli så kallade factivister.
  8. Elva Umeåbor deltar i en stor modeutmaning - Under de kommande nio månaderna ska projektet F/ACT Movement tillsammans med kommuner och företag stötta så kallade f/activister till att uppdatera sina garderober på mer hållbara sätt. Den 3 september är det dags för Umeås f/acivister att påbörja sin resa med hållbar konsumtion och det inleds med en webbsänd kick-off i eXpression Umeås lokaler i MVG-gallerian.
  9. Beslag Design släpper höstnyheter! - Höstens första nyhetssläpp i kategorin handtag och knoppar från Beslag Design är här! Fokus för denna säsong är robust och tidlöst. De nya handtagen Track, Lecco och Lines och knoppen T-type kommer att lyfta hemmet och vi tror att folk kommer att vilja uppdatera och förnya hemma med de nya produkterna när hösten och mörkret kryper på. Dessutom har vår populära knopp Como blivit större!
  10. Bibliotekstan bjuder in till Fashion Flea Market och vintage-auktion - Den 29 augusti bjuder Bibliotekstan in till en Fashion Flea Market utomhus på Biblioteksgatan. Bibliotekstans Fashion Flea Market är en kurerad marknad med vintage-mode från stilsäkra modeprofiler. Värdar för eventet är Linn och Annica Eklund som själva kommer att sälja produkter från sina garderober under helgen. Marknaden efterföljs av en online-auktion tillsammans med auktionshuset Kaplans.
Copyright © 2020 Garderobsinredning och Förvaring. All rights reserved.
Design by: Best Web Hosting and Backround Check | People Search | Phone Cards