Garderobs Nytt


Här hittar du det senaste nyheterna inom gardeorbsinredningar och garderober, nedan finner du pressrealser, bloggar, nyhets-sajter.
Allt på en och samma plats, Allt om garderobsinredningar!

  1. Årets belysningskatalog är här - Nu är Beslag Designs nya belysningskatalog lanserad, fylld med flera spännande belysningslösningar. Bland nyheterna hittar vi bland annat en ny LED-spot med flera smarta funktioner, två LED-armaturer, en ny dimmer samt en liten och lättmonterad lådbelysning.
  2. Så blir tvättstugan en praktisk vardagsdröm – tre tips från Vedum - Vi spenderar allt mer tid i våra hem, och med det kommer en längtan efter välplanerad förvaring, generösa arbetsytor och smarta lösningar. Nu riktas strålkastarljuset mot tvättstugan. Hos svenska Vedum har intresset för inredning till hemmets mest praktiska rum ökat. Men hur ska man tänka när man inreder? För att möta det nyväckta engagemanget presenterar Vedum här tre smarta tips för den som vill
  3. Rymd, tidlöshet & platsbyggt: Allt du behöver veta för kvadratsmarta kök och badrum - Compact Living är den japanska trenden som växt fram de senaste åren och nu tagit världen med storm. Allt handlar om smarta och yteffektiva inredningsval. När det kommer till kök och badrum kan det vara svårt att veta exakt vilka produktval som passar just dina kvadratmeter. Sanitetsleverantören GROHE ger dig inspiration på hur du ska inreda kök och badrum för att utnyttja varje millimeter.
  4. Enheten för hemlösa krumbuktar sig för att neka hemlös boende - Kan man vara i behov av för lite stöd och därför inte få tillgång till ett stödboende, samtidigt som man är i behov av för mycket stöd och därför inte får tillgång till ett stödboende? Ja, det kan man. I alla fall om man är klient på Enheten för hemlösa i Stockholms stad.
  5. Nackabor rensar garderober – kommer till nytta på Mode III - Mode III lär inte bara ut hur man kan vårda och upcycla kläder, skolan inspirerar också personer att rensa sina garderober och se till att återanvända textilier.
  6. Påsken har blivit begagnathandelns högtid: “Sakerna som säljer bäst” - Påsken är den högtid då begagnathandeln av prylar är som störst. Annandag påsk är historiskt sett den dag då flest handlar på Blocket. Svenskarna säljer av saker som inte längre används och köpsugna letar efter fynd. Anledningen är att en röd dag sammanfaller med årstidsbyte vilket gör att många rensar i hem och förråd. Här listar vi sakerna som säljer snabbast.
  7. 100 år av förvaringstrender - Boenden från olika tidsepoker har präglats av sin samtid, vilket skapat en rad varianter av utrymmen och lösningar för förvaring i våra hem. När din bostad är byggd påverkar därmed både planlösning och plånbok då ineffektiv förvaring kan äta upp dyrbar boyta. Nu har förvaringsföretaget Elfa listat de största förvaringstrenderna under de senaste 100 åren.
  8. Nu kan du boka din egen MQ MARQET-butik - ​”Boka din egen butik” är konceptet som låter MQ MARQETs kunder handla och få service på ett helt nytt covid-säkert sätt. Genom att reservera en tid utanför ordinarie öppettider får kunden tillgång till hela butiken ensam, samtidigt som en personal shopper finns tillgänglig för den som önskar. Tjänsten erbjuds i MQ MARQETs samtliga butiker och bokas på bokadirekt.se, alternativt i kassan i butik.
  9. Grand Hôtel rustar för framtiden med nya rum och sviter - Grand Hôtel i Stockholm har under 2020 genomfört en större hotellrumsrenovering som nu står färdig. Den omfattande renoveringen innefattar totalt 19 rum och sviter i Bolinderska Palatset. Hotellrummen andas Grand Hôtel men går i en helt ny stil som för tankarna till kontinenten och internationella residens.
  10. Vi välkomnar ASKET till Bibliotekstan
Copyright © 2021 Garderobsinredning och Förvaring. All rights reserved.
Design by: Best Web Hosting and Backround Check | People Search | Phone Cards