Garderobs Nytt


Här hittar du det senaste nyheterna inom gardeorbsinredningar och garderober, nedan finner du pressrealser, bloggar, nyhets-sajter.
Allt på en och samma plats, Allt om garderobsinredningar!

  1. Nu öppnar Åby Hotel i Göteborg/Mölndal - Den 15 april öppnar HKC Hotels sitt femte hotell och för första gången slår sig företaget in på Göteborgsmarknaden. Hotellet är del av Åby Arena som även består av Åbytravet och nya Åbymässan. Åby Hotel är färgstarkt, lekfullt och inte minst ett hantverk, då allt designarbete från konceptskiss till möbler och konsten på väggarna är skapad av Lina Östlundh, som är ett av syskonen bakom HKC Hotels.
  2. Vintergalan åter till Malmö Arena! - Stjärnspäckad jul i Malmö Arena 29 & 30 november!
  3. Nu växer secondhandmarknaden för kläder rekordstarkt - Tradera är Sveriges ledande e-handel för secondhand mode och under första kvartalet i år har försäljningen av secondhand mode ökat med hela 21 procent. Eftersom kläder är Traderas största kategori så rör det sig om en ökning i mångmiljonsklassen. Försäljningen av begagnade herrkläder ökar mest, följt av damkläder och barnkläder. Konsumtionströtthet och klimatångest tros ligga bakom utvecklingen.
  4. Sveriges största klädbytardag kommer till Pumphuset den 6 april - Lördagen den 6 april arrangerar Naturskyddsföreningen Sveriges största klädbytardag på över 100 platser runt om i landet. En av de platserna är Pumphuset där Uppsala Vatten precis som förra året arrangerar en klädbytardag. Vi uppmuntrar nu alla Uppsalabor att rensa i garderoben - ta med fem fina plagg och komma till klädbytardagen på Pumphuset!
  5. ​ DIY-lördag på Erikshjälpen i Motala - Levande skyltdockor, möbelmålning och tips på pyssel och återbruk som man kan göra av till exempel böcker och garnrester – lördagen den 6 april ordnar Erikshjälpen Second Hand i Motala en DIY-dag i butiken.
  6. Indiska inleder samarbete med second hand-företaget Sellpy - Indiska inleder ett samarbete med secondhand-företaget Sellpy. Den 3 april lanseras en shop-in-shop i Indiskas butik på Drottninggatan i Stockholm där vintage jeans, utvalda ur Sellpys sortiment kommer att säljas. Konceptet lanseras också digitalt, där Indiska kommer ha en egen vintage shop för jeans hos Sellpy.
  7. Hemslöjds nya temanummer: Försvar - Beredskapsstickning, syjuntor och preppers som förbereder sig inför apokalypsen. I nya numret av Hemslöjd rustar vi oss för framtidens kriser och drar en lans för det handgjorda. Temat är Försvar.
  8. Tre smarta tips – så maxar du förvaringen hemma - Riktigt smart förvaring tänker du aldrig på, den bara fungerar. Med vårljuset brukar suget efter att rensa ut och sortera upp hemma komma som ett brev på posten. Dessutom sprider sig KonMari som en löpeld just nu. Förvaring är helt enkelt på tapeten.
  9. Opinionsbildare inom hållbart mode tar emot second hand-pris - Torsdagen den 28 mars får Johanna Nilsson, opinionsbildare inom hållbart mode, ta emot Erikshjälpens utmärkelse Sveriges Second Hand Profil 2019 vid ett event på The Lobby i Stockholm. Under eventet kommer Johanna Nilsson också hålla föredrag och svara på besökarnas frågor om mode, hållbarhet och klimat.
  10. Køb billige nye sko online
Copyright © 2019 Garderobsinredning och Förvaring. All rights reserved.
Design by: Best Web Hosting and Backround Check | People Search | Phone Cards