Garderobs Nytt


Här hittar du det senaste nyheterna inom gardeorbsinredningar och garderober, nedan finner du pressrealser, bloggar, nyhets-sajter.
Allt på en och samma plats, Allt om garderobsinredningar!

  1. Grand Hôtel rustar för framtiden med nya rum och sviter - Grand Hôtel i Stockholm har under 2020 genomfört en större hotellrumsrenovering som nu står färdig. Den omfattande renoveringen innefattar totalt 19 rum och sviter i Bolinderska Palatset. Hotellrummen andas Grand Hôtel men går i en helt ny stil som för tankarna till kontinenten och internationella residens.
  2. Vi välkomnar ASKET till Bibliotekstan
  3. ​Nytt rekord för Textiljakten: 31 ton på 3 veckor - Textiljakten 2020 i Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg slog nytt rekord. På bara tre veckor samlades drygt 31 ton kläder och andra textilier in via mellanstadieklasser och i återvinningsboxarna som finns runt om i kommunerna. Resultatet motsvarar minskade utsläpp av 325 ton koldioxidutsläpp om det ersätter köp av nyproduktion.
  4. Nytt rekord för Textiljakten: 31 ton på 3 veckor - Textiljakten 2020 i Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg slog nytt rekord. På bara tre veckor samlades drygt 31 ton kläder och andra textilier in via mellanstadieklasser och i återvinningsboxarna som finns runt om i kommunerna.
  5. Grand Mosebacke – Ambassadör Fastighetsmäkleri ingår ett co-brokingsamarbete med Historiska Hem vid försäljningen av de exklusiva premiumbostäderna mitt på Södermalm - Ambassadör Fastighetsmäkleri ska tillsammans med Historiska Hem sälja de kvarvarande bostäderna Grand Mosebacke. Grand Mosebacke är ett konceptboende med restaurang i huset, möjlighet till room service, städning, kemtvätt samt träningsstudio med tillhörande spa/hamam. Adressen är Östgötagatan 25 på Södermalm och planerad inflytt är beräknad till Q1 2021.
  6. Klimatdebatten påverkar varannan persons konsumtion - ​Den pågående klimatdebatten har stor inverkan på de svenska konsumtionsvanorna. Men det påverkar kvinnor och män olika. Framförallt är det storstadsbor, unga och kvinnor som uppger att de påverkas mest. Bland de sistnämnda är siffran 66 procent. Jämfört med 46 procent av männen. Trots den ökande klimatmedvetenheten köper dock fortfarande sex av tio kvinnor saker som de inte har plats för.
  7. Textiljakten är tillbaka: "Vi siktar högt" - Nu är Vänersborgs kommun, Trollhättan Energi och Uddevalla Energi tillbaka med sitt lyckade samarbete för att få ännu fler att förstå att kläder och andra textilier inte ska slängas i soporna. Under tre veckor, den 9-27 november, bjuds nu eleverna i årskurs 4-6 i hela Trestad in att vara med och leda Textiljakten i respektive kommun.
  8. Textiljakten är tillbaka: "Vi siktar högt" - Nästan sju ton blev resultatet när den första upplagen av Textiljakten genomfördes i november 2019. Nu är Vänersborgs kommun, Trollhättan Energi och Uddevalla Energi tillbaka med sitt lyckade samarbete för att få fler att förstå att kläder och andra textilier inte ska slängas i soporna. Under tre veckor, den 9-27 november, deltar skolelever i Trestad i jakten i respektive kommun.
  9. Textiljakten är tillbaka: "Vi siktar högt" - Nästan sju ton blev resultatet när Textiljakten genomfördes 2019. Nu är Vänersborgs kommun, Trollhättan Energi och Uddevalla Energi tillbaka med sitt lyckade samarbete för att få ännu fler att förstå att textilier inte ska slängas i soporna. Under tre veckor, den 9-27 november, bjuds nu eleverna i årskurs 4-6 i hela Trestad in att vara med och leda årets jakt i respektive kommun.
  10. ​Guldpriset till Stadsmuseets utställning Göteborgs garderob - UtställningsEstetiskt Forum delar årligen ut ett guldpris som uppmärksammar originalitet och uppfinningsrikedom inom någon särskild aspekt av utställningsmediet. 2020 års pris går till modeutställningen Göteborgs garderob på Stadsmuseet.
Copyright © 2021 Garderobsinredning och Förvaring. All rights reserved.
Design by: Best Web Hosting and Backround Check | People Search | Phone Cards