Garderobs Nytt


Här hittar du det senaste nyheterna inom gardeorbsinredningar och garderober, nedan finner du pressrealser, bloggar, nyhets-sajter.
Allt på en och samma plats, Allt om garderobsinredningar!

  1. Zalando nästa steg i Cellbes expansion - Cellbes expanderar till marknadsplatsen Zalando och öppnar dedikerad sajt för Tyskland.
  2. Satsningar på återbruk vid renovering - Det senaste året har ÖrebroBostäder (ÖBO) fokuserat mycket på återbruk vid renoveringar. Nu satsar man på att växla upp arbetet.
  3. Sysav och IKEA samarbetar för ökat återbruk - Från och med den 22 april kan besökare på Sysavs återvinningscentral i Norra Hamnen i Malmö lämna IKEA-produkter för återbruk separat. Insamlingen är en del i att utveckla nya cirkulära affärsmodeller där IKEA kommer att rengöra och laga produkterna för att därefter kunna sälja dem igen på IKEAs Malmövaruhus på Svågertorp.
  4. Populärt att handla skidutrustning på Tradera till sportloven – längdskidor upp med 131 procent - Lagom till vinterns sportlovsveckor vänder sig svenskarna till Tradera för att uppdatera sina skidutrustningar. Under de senaste åren har försäljningen av alpint ökat med 66 procent och längdskidor med hela 131 procent. Dessutom har snittpriserna stigit i båda kategorierna.
  5. De fem största stylingtrenderna från 2021 enligt Fastighetsbyråns mäklare – Så gör du för att lyckas - I en ny undersökning identifierar Fastighetsbyråns mäklare nu de tydligaste inrednings- och stylingtrenderna från bostadsvisningar under 2021. Att låta sin personliga prägel synas mer i boendet är en av årets tydligaste trender enligt mäklarna. Samtidigt står det klart att jordnära färger och naturmaterial fortfarande ligger svensken nära om hjärtat. Fastighetsbyråns stylister kan dessutom dela me
  6. Sjöängen fyller 5 år - Det firas 11 november 2021! - Det blir ett stort litet firande utifrån pandemins påverkan. Temat är fem, så klart. På Sjöängen finns bland annat verksamheterna bibliotek, musikskola, ungdomsgård, fritid, evenemang, utställningar, konferenser och skola. Husets verksamheter kan delas in i två stora delar: Kulturhuset Sjöängen och Sjöängsskolan.
  7. Höstrensa hemmet inför årets bästa försäljningshelg på andrahandsmarknaden - Nu är bästa tiden att göra höstrensning i skåp och garderober. Sista helgen i oktober brukar nämligen vara den cirkulära marknaden Traderas bästa försäljningshelg på hela året. Här listar Tradera vilka produkter som säljer bäst och trendar just nu.
  8. Minskat klimatavtryck och bättre beslutsfattande – resultatet av Stena Fastigheters egenutvecklade beräkningsverktyg
  9. Folkoperan tätar till hösten - Slopade publikrestriktioner gör att vi nu kan öppna upp vårt hus för fler – både i publiken och i form av nya produktioner och samarbeten. 29 september blir en festdag och det firar vi med att släppa biljetter till barnföreställningen Familjen Stråke (spelas 30 och 31 oktober) och till Idomene0s som är ett gästspel med Kamraterna och Rebaroque (spelas 11-28 december).
  10. Undvik dyra överraskningar: Så gör du sommarstugan redo för vintern - Sommaren börjar närma sig sitt slut och hösten står runt hörnet. För många svenskar innebär det också att stänga igen sitt sommarhus för säsongen. För att undvika tråkiga och dyra överraskningar är det viktigt att vintersäkra ditt boende inför den kommande kylan. Sanitetsleverantören GROHE har därför listat de viktigaste punkterna att tänka på innan du lämnar ditt säsongsboende.
Copyright © 2022 Garderobsinredning och Förvaring. All rights reserved.
Design by: Best Web Hosting and Backround Check | People Search | Phone Cards