Garderobs Nytt


Här hittar du det senaste nyheterna inom gardeorbsinredningar och garderober, nedan finner du pressrealser, bloggar, nyhets-sajter.
Allt på en och samma plats, Allt om garderobsinredningar!

  1. Tradera och Rave Review i samarbete under Copenhagen Fashion Week - Tradera är officiell huvudsponsor för uppmärksammade och prisbelönta remake-duon Rave Reviews visning på Copenhagen Fashion Week som äger rum den 28-31 januari i Köpenhamn. Med sin visning vill de skaka om modebranschen och visa hur framtidens mode ser ut.
  2. Unik IFK-blå försäsongströja - IFK Göteborgs hemmaställ är blått och vitt. Så har det varit sedan starten i oktober 1904. Nu tas nästa steg i att knyta ihop klubbens historia med framtiden – och det görs genom en unik IFK-blå försäsongströja.
  3. Hur vore livet utan belysning? - Hur hade det varit utan ljus ovanför diskbänken? Eller utan ljus i garderoben? Visst hade tillvaron genast blivit lite krångligare om du inte såg vad du hackade på skärbrädan eller om du inte kunde se dina klädesplagg i garderoben? Beslag Design har ett brett sortiment av belysningslösningar som nu kompletteras med flera nyheter i en uppdaterad katalog.
  4. ​Vårda din julstjärna och få en fin bladväxt, och kanske till och med en ny blomning nästa jul! - Nu är julen över och ett nytt åt har börjat. Enligt traditionen är det Tjugondag Knut som julen dansas ut. Men de julstjärnor som fortfarande blommar så fint i fönstret, vad ska man göra med dem? Att slänga växter som fortfarande är fina känns inte bra, och har du köpt en lite större julstjärna av god kvalitet är ett tips att behålla den, för att med tiden få en fin bladväxt.
  5. Stresslindra ditt samvete - I tider av oro för klimatförändringar och miljöförstöring är det lätt att bli stressad. Kanske tycker du att du gör för lite, eller så tyngs ditt sinne av att politiker och andra beslutsfattare inte gör tillräckligt. Oron minskar inte för att du blir stressad, tvärtom är det lätt att hamna i en ond cirkel. Tänk istället på det lilla du kan göra i vardagen för att bidra till en bättre värld.
  6. PopSwap – swipa, matcha och byt kläder med andra i mobilen - Klädbytar-appen PopSwap gör det enklare och roligare att byta plagg, skor och väskor med varandra, istället för att köpa nytt. Likt en dejting-app kan du matcha din garderob med andras genom att swipa fram dina favoriter och därefter byta till dig plagg mot något du själv tröttnat på.
  7. Ambassadörer för hållbart mode nomineras till Nöjesguidens Göteborgspris - Projektet F/ACT Movement vill inspirera konsumenter till att aktivera sin egen garderob istället för att köpa nyproducerade kläder. Framgången har bland annat varit konsumenternas egna engagemang via sociala medier. Nu nomineras detta offentligt finansierade projekt till Nöjesguidens Göteborgspris under kategorin mode, jämsides ett klädmärke och en designbutik.
  8. Hela Sverige får hjälp med drömgarderoben - Sedan en tid tillbaka erbjuder Elfa alla i Malmö med omnejd hjälp med att planera, rita, mäta upp och montera måttanpassade förvaringar. Tjänsterna har på kort tid blivit mycket uppskattade och vi utökar nu servicen till hela Sverige.
  9. Beslutet om en förnyad Christinaskola närmar sig - ​En utökad och renoverad Christinaskola, en ny kulturflygel, en tryggare och effektivare trafikmiljö samt nya områden för bostadsbyggen. Det är kärnan i förslaget på utveckling av Christinaområdet som kommunstyrelsens arbetsutskott ställde sig bakom idag. Det formella beslutet fattas av kommunstyrelsen 13 januari, därefter drar arbetet igång på allvar.
  10. Återbruka för Musikhjälpen! - ​Efter förra årets fantastiska engagemang då Hässleholmsborna strömmade till Magneten för att återbruka och samtidigt rädda liv, väljer vi i år att göra om engagemanget. För varje kilo som kommer in i Magnetens återbruksbutik den 10 och 12 december skänker vi 10 kr till Musikhjälpen. Återbruksbutiken har öppet mellan kl. 14-18.
Copyright © 2020 Garderobsinredning och Förvaring. All rights reserved.
Design by: Best Web Hosting and Backround Check | People Search | Phone Cards