Garderobs Nytt


Här hittar du det senaste nyheterna inom gardeorbsinredningar och garderober, nedan finner du pressrealser, bloggar, nyhets-sajter.
Allt på en och samma plats, Allt om garderobsinredningar!

  1. Nu välkomnar vi Lucks by robo till Pretopia!Lucks by robos front "True Oak" ger ett varmt och jordnära intryck. Fotograf: Lina Östling. - Lucks by robo erbjuder måttanpassad högkvalitativ inredning med unika designval efter kundernas önskemål. Oavsett om du vill ha luckor till ditt kök, dörrar till dina garderober eller en specialdesignad lösning så hittar du det hos Lucks by robo. All produktion sker i deras egna fabrik i Bålsta, norr om Stockholm, vilket borgar för högkvalitativ och personlig design som håller länge.
  2. Denimklänning i blickfånget på ELLE-galan 2023 – jeans från Myrorna när Alice Bah Kuhnke och Bea Szenfeld får välja - I blickfånget på ELLE-galan 2023 hittar vi bland annat Alice Bah Kuhnke i sin enastående kreation av återbrukade jeans från Myrorna, signerad designern Bea Szenfeld. Denimskapelsen består av ett 70-tal jeans från Myrorna, i sin tur använda i sju handstickade mattor och slutligen omvandlade till exceptionell galaklänning.
  3. 33 000 kronor – så mycket kan genomsnittssvensken tjäna på att rensa hemmaAtt vårrensa förrådet kan löna sig. I genomsnitt har svensken oanvända prylar till ett värde av 8 700 kronor där. - 33 000 kronor, det är värdet på genomsnittssvenskens oanvända prylar i hemmet. Mest pengar kan man tjäna på att vårrensa garaget eller förrådet. Där gömmer sig nämligen oanvända saker till ett värde av 8 700 kr.
  4. Vedum välkomnar våren med en harmonisk hall i dimgröna nyanser - När Vedum lanserar sin nya hallmiljö är det mörka träslag och dimgröna kulörer som sätter den rätta känslan. Den inbjudande hallen är skapad med hela familjen i åtanke – lika delar vacker som funktionell, med gott om platsbyggd förvaring och genomtänkta detaljer. Välkommen in!
  5. Det hemstickade plagget är Årets Julklapp 2022
  6. Över 2000 möbler har fått en andra chans tack vare samarbetet mellan Sysav och IKEA IKEA-hörnan på Norra Hamnens återvinningcentral - Sedan i slutet av april har den som besöker återvinningscentralen i Norra hamnen i Malmö kunnat lämna möbler från IKEA. Möblerna tas sedan om hand av IKEA och säljs sedan vidare till nya ägare i Cirkulärbutiken på varuhuset i Malmö. Något som många malmöbor har gjort hittills.
  7. Familjebostäder hyr ut helt återbrukad lägenhetAllt från kök till parkett och kakel är återbrukat i lägenheten på Kustgatan. - Återbruk är centralt vid renovering på Kustgatan. Gårdsmöbler tillverkade av de gamla fasaderna och en lägenhet som är helt renoverad med återbrukat material – det är delar av vad som döljer sig bakom entrén till Familjebostäders hus på Kustgatan 3.
  8. Nu välkomnar vi It's Design till Pretopia!Svensktillverkade knoppen Ball från It´s Design finns i lackerad ek, vitbetsad ek, svartbetsad ek och obehandlad furu - År 2009 startades It's Design av den då 19-åriga Theresia Törnroth som hade en önskan att sälja knoppar och handtag genom sin egen webbutik. Fokus ligger mycket i att kunna visa andra hur mycket man kan göra i sitt hem med ganska små medel och sortimentet består av inredningsdetaljer som enkelt och smidigt förnyar möbler, garderober, kök, badrum och hall.
  9. MQ Marqet blir svensk återförsäljare av nordiska varumärket AndiataAndiata hos MQ Marqet - Det anrika modevarumärket Andiata designar tidlösa plagg – både när det gäller stil och kvalitet. Nu blir MQ Marqet en exklusiv återförsäljare av det nordiska varumärket i Sverige.
  10. Mäklarnas värsta historier: Konstiga saker vi gör på bostadsvisningar
Copyright © 2023 Garderobsinredning och Förvaring. All rights reserved.
Design by: Best Web Hosting and Backround Check | People Search | Phone Cards