Garderobs Nytt


Här hittar du det senaste nyheterna inom gardeorbsinredningar och garderober, nedan finner du pressrealser, bloggar, nyhets-sajter.
Allt på en och samma plats, Allt om garderobsinredningar!

  1. De fem största stylingtrenderna från 2021 enligt Fastighetsbyråns mäklare – Så gör du för att lyckas - I en ny undersökning identifierar Fastighetsbyråns mäklare nu de tydligaste inrednings- och stylingtrenderna från bostadsvisningar under 2021. Att låta sin personliga prägel synas mer i boendet är en av årets tydligaste trender enligt mäklarna. Samtidigt står det klart att jordnära färger och naturmaterial fortfarande ligger svensken nära om hjärtat. Fastighetsbyråns stylister kan dessutom dela me
  2. Sjöängen fyller 5 år - Det firas 11 november 2021! - Det blir ett stort litet firande utifrån pandemins påverkan. Temat är fem, så klart. På Sjöängen finns bland annat verksamheterna bibliotek, musikskola, ungdomsgård, fritid, evenemang, utställningar, konferenser och skola. Husets verksamheter kan delas in i två stora delar: Kulturhuset Sjöängen och Sjöängsskolan.
  3. Höstrensa hemmet inför årets bästa försäljningshelg på andrahandsmarknaden - Nu är bästa tiden att göra höstrensning i skåp och garderober. Sista helgen i oktober brukar nämligen vara den cirkulära marknaden Traderas bästa försäljningshelg på hela året. Här listar Tradera vilka produkter som säljer bäst och trendar just nu.
  4. Minskat klimatavtryck och bättre beslutsfattande – resultatet av Stena Fastigheters egenutvecklade beräkningsverktyg
  5. Folkoperan tätar till hösten - Slopade publikrestriktioner gör att vi nu kan öppna upp vårt hus för fler – både i publiken och i form av nya produktioner och samarbeten. 29 september blir en festdag och det firar vi med att släppa biljetter till barnföreställningen Familjen Stråke (spelas 30 och 31 oktober) och till Idomene0s som är ett gästspel med Kamraterna och Rebaroque (spelas 11-28 december).
  6. Undvik dyra överraskningar: Så gör du sommarstugan redo för vintern - Sommaren börjar närma sig sitt slut och hösten står runt hörnet. För många svenskar innebär det också att stänga igen sitt sommarhus för säsongen. För att undvika tråkiga och dyra överraskningar är det viktigt att vintersäkra ditt boende inför den kommande kylan. Sanitetsleverantören GROHE har därför listat de viktigaste punkterna att tänka på innan du lämnar ditt säsongsboende.
  7. Folkparkens själ lever vidare - Folkets park i Växjö har fått nytt liv genom byggnationen av 250 bostäder i varierande storlekar. Ambitionen för Arkitektbolaget har varit att skapa moderna, stadsnära bostäder och samtidigt försöka återskapa dåtidens känsla av en samlingsplats. Henrik Thorsson flyttade in i en trea på området i januari 2020 och han stortrivs i området.
  8. Årets belysningskatalog är här - Nu är Beslag Designs nya belysningskatalog lanserad, fylld med flera spännande belysningslösningar. Bland nyheterna hittar vi bland annat en ny LED-spot med flera smarta funktioner, två LED-armaturer, en ny dimmer samt en liten och lättmonterad lådbelysning.
  9. Så blir tvättstugan en praktisk vardagsdröm – tre tips från Vedum - Vi spenderar allt mer tid i våra hem, och med det kommer en längtan efter välplanerad förvaring, generösa arbetsytor och smarta lösningar. Nu riktas strålkastarljuset mot tvättstugan. Hos svenska Vedum har intresset för inredning till hemmets mest praktiska rum ökat. Men hur ska man tänka när man inreder? För att möta det nyväckta engagemanget presenterar Vedum här tre smarta tips för den som vill
  10. Rymd, tidlöshet & platsbyggt: Allt du behöver veta för kvadratsmarta kök och badrum - Compact Living är den japanska trenden som växt fram de senaste åren och nu tagit världen med storm. Allt handlar om smarta och yteffektiva inredningsval. När det kommer till kök och badrum kan det vara svårt att veta exakt vilka produktval som passar just dina kvadratmeter. Sanitetsleverantören GROHE ger dig inspiration på hur du ska inreda kök och badrum för att utnyttja varje millimeter.
Copyright © 2021 Garderobsinredning och Förvaring. All rights reserved.
Design by: Best Web Hosting and Backround Check | People Search | Phone Cards