Garderobs Nytt


Här hittar du det senaste nyheterna inom gardeorbsinredningar och garderober, nedan finner du pressrealser, bloggar, nyhets-sajter.
Allt på en och samma plats, Allt om garderobsinredningar!

  1. Grönt är skönt – grön inredningsinspiration från svenska Vedum - De gröna hemmen är omåttligt populära. Det är en tidlös kulör som på något sätt alltid känns aktuell. Jenny Andersson, designansvarig på Vedum Kök & Bad, har valt ut några gröna Vedum-favoriter och tipsar om hur man kan tänka för att få ett grönt (och skönt) hem.
  2. Fler besökare och ökat intresse för Nova som handelsplats - Sedan Skandia Fastigheter tog över Nova i Lund har det bedrivits ett målmedvetet arbete med att stärka handelsplatsens varumärke. Nu börjar arbetet att ge resultat. Under det första halvåret har Nova kunnat räkna in 6,5 procent fler besökare än motsvarande period förra året. Samtidigt ser centrumledningen ett ökat intresse för nyetableringar på Nova.
  3. Stark handel gav fler besökare på Väla första halvåret - Våren var något av ett trendbrott för svensk modehandel enligt branschorganisationen Svensk Handel. Bara i maj 2023 ökade skohandeln med 7,8 procent och klädhandeln med 4,6 procent jämfört med samma period förra året. För Väla har den växande handeln resulterat i att antalet besökare ökat med tre procent det första halvåret.
  4. Nu startar försäljningen av Studio Kultur – nybyggda bostäder i det legendariska KB-huset - Försäljningen startar nu för det spännande projektet Studio Kultur, beläget i det den tidigare legendariska rockklubben Kulturbolaget i Malmö. Projektet innebär en omfattande ombyggnation av denna historiska byggnad till 32 moderna bostadsrätter, samtidigt som bottenvåningen förblir publik med en inbjudande saluhall.
  5. Grön renovering minskade utsläpp med närmare 40 procent - Återbruk, mer klimatvänligt byggmaterial, mindre stål, effektiva samarbeten och ett noggrant detektivarbete är några av faktorerna som minskade Familjebostäders koldioxidutsläpp med 38 procent.
  6. Årets tvättstugenyheter från Vedum: Funktion och design på få kvadratmeter - Nu släpper svenska Vedum årets tvättstugenyheter. Här möter den populära luckan Maja i linnebeige en smart funktionsvägg med luckan Molly i vitpigmenterad ek. Miljön är fylld av praktiska lösningarna där olika materialval och kulörer hjälper till att skapa en dynamisk och harmonisk tvättstugedröm.
  7. Ny återbruksplats ska spara pengar och miljö - Vid Stora Holm har stadsfastighetsförvaltningen byggt en återbruksplats. Där ska material och utrustning som kan användas i nya bygg- eller renoveringsprojekt samlas i väntan på återanvändning. Tidigare har man kunnat återbruka det som behövs direkt i andra projekt. Men det har inte funnits utrymme att lagerhålla material. Återbruksplatsen möjliggör att arbetet med återbruk kan skalas upp.
  8. Så skapar svenskarna lugn och harmoni hemma - Belysning, växter och möblernas placering är viktigast när svenskarna försöker skapa harmoni hemma, det visar en färsk Sifo-undersökning genomförd på uppdrag av förvaringsföretaget Elfa. Samtidigt uppger över en femtedel att de inte har någon ordning alls hemma – och för många kan stöket få stora negativa konsekvenser.
  9. Omstart Mode – en ny permanent utställning på Textilmuseet - En ny, permanent, utställning om hur vi kan närma oss en cirkulär textil framtid med nya produktionsmetoder, och hur du som individ kan vara med och påverka!
  10. Påsken är begagnathögtiden nummer ett – här är sakerna du ska sälja på Blocket just nu. - Kombinationen vår på ingång och tid att rensa gör påsken till begagnathandelns högtid. Och att rensa och sälja kan vara en riktigt lönsam affär. Enligt en ny undersökning från Kantar har genomsnittssvensken oanvända saker värda 37 000 kronor hemma.
Copyright © 2024 Garderobsinredning och Förvaring. All rights reserved.
Design by: Best Web Hosting and Backround Check | People Search | Phone Cards