Garderobs Nytt


Här hittar du det senaste nyheterna inom gardeorbsinredningar och garderober, nedan finner du pressrealser, bloggar, nyhets-sajter.
Allt på en och samma plats, Allt om garderobsinredningar!

  1. Från oss alla, till er alla - Inget NYP i Jul! - Vi tycker att en jul utan NYP är en bra jul. Genom att vi tillsammans låter bli NYProducerat i julklapp och istället unnar oss och våra medmänniskor något återbrukat gör vi gott. Både för miljön och våra egna plånböcker. Med anledning av detta så driver vi fram till julafton kampanjen #IngetNYPijul som avser att skapa reflektion kring våra konsumtionsmönster, inte minst i juletid.
  2. Klimatsmart kunskap i två nya häften – så lappar och lagar du dina kläder - Kunskapen om hur man lappar och lagar sina kläder efterfrågas nu av många som vill minska sin konsumtion. Den efterfrågan vill Hemslöjdens förlag möta genom två nya teknikhäften som utkommer i mitten av februari. "Lappa" och "Stoppa" innehåller handfasta beskrivningar som gör det enkelt och roligt att komma igång.
  3. Återbruka för Musikhjälpen! - Hässleholm Miljö uppmärksammar Musikhjälpen genom att skänka 10 kr för varje kg som kommer in i Magnetens Återbruksbutik den 11 och 13 december.
  4. Årets julklapp största kategorin på Tradera - Ett av de kriterier som HUI Research utgår från när de varje år utser Årets julklapp är att objektet eller tjänsten ska representera samtiden – någonting som Sofia Hagelin, presschef på Tradera bekräftar.
  5. Utvalda entreprenörers lifestyleprodukter i världsklass mitt i city - Christmas Lobby är en modern julbutik mitt i city, skapad för den medvetna storstadsmänniskan som har ont om tid men som uppskattar att nätverka och att uppleva (nya saker). För det ska kännas lika bra att köpa julklappar som att få eller ge! Christmas Lobby bjuder även på spännande lanseringar bl a HP Spectre Folio. Christmas Lobby äger rum 4-24 dec på The Lobby, Regeringsgatan 61.
  6. Hjältevadshus auktionerar ut sin Loge till förmån för Kalmar FF och Mustaschkampen - 12 sista platserna mellan Kalmar FF–AIK auktioneras ut av Hjältevadshus. Hjältevadshus auktionerar ut sin Loge till förmån för KFF och Mustaschkampen. KFF – AIK Söndag 11 november på Guldfågeln Arena är slutsåld. Men Hjältevadshus väljer att auktionera ut sina 12st platser med tillhörande loge, mat och dryck. Auktionen kommer läggas ut på Traderas sida under onsdagskvällen, avslutas fre kl15.
  7. Vinterns och vårens böcker från Weyler förlag - Till våren på Weyler förlag är vi stolta över att bland annat få presentera Björn af Kleens USA, en spännande debutant och två vänners gripande brevväxling. Vidare har vi en av förra årets nominerade samt förra årets mottagare av Tysklands finaste pris - Deutcher Buchpreis. OCH en ny bok från Weyler förlags enda deckarförfattare. Läs mer om vårens böcker nedan. Eller bläddra i vår bifogade katalog
  8. Sju av tio barn mellan 7-17 år får veckopeng - så kan de tjäna den själva - Blockets undersökning i samarbete med Kantar Sifo visar att 70 procent av svenska föräldrar till barn mellan 7-17 år ger veckopeng. I snitt är beloppet 130 kronor. 64 procent av dessa barn måste göra något i gengäld för pengen.
  9. Här är vinnarna av Damernas Värld Guldknappen 2018 - By Malina vinner Damernas Värld Guldknappen 2018. Det prestigefyllda designpriset går till märkets grundare Malin Andrén. Fjällräven Kånken tilldelas Damernas Värld Guldknappen Accessoar 2018, och vinnare av Knappnålen är Selam Fessahaye. Priserna delades ut vid mode- och skönhetsfestivalen Sweden Fashion & Beauty Day på Stockholm Waterfront i lördags kväll.
  10. Utställningen Ett skaparuniversum - Bergman 100 år visas på Uppsala konstmuseum - En utställning med fokus på barnet Bergman men också en plats för barns och vuxnas skapande under kulturlovet 30 oktober - 4 november. Uppsala konstmuseum har i samarbete med scenografen Åsa Norling iscensatt tre miljöer med inspiration från platser som varit betydelsefulla för Ingmar Bergman: garderoben, bakom scenen och mormors salong. Utställningen visas till och med 30 november 2018.
Copyright © 2018 Garderobsinredning och Förvaring. All rights reserved.
Design by: Best Web Hosting and Backround Check | People Search | Phone Cards