Garderobs Nytt


Här hittar du det senaste nyheterna inom gardeorbsinredningar och garderober, nedan finner du pressrealser, bloggar, nyhets-sajter.
Allt på en och samma plats, Allt om garderobsinredningar!

  1. Nya IKEA-katalogen inspirerar till en mer utvilad vardag - Inred för god sömn och välmående. I dag släpps vårens IKEA-katalog – fylld av kunskap, idéer och inspiration från fem olika hem med fokus på sovrum, förvaring och badrum för ett bättre liv hemma. Här finns smarta lösningar på liten yta, drömsängar för personlig komfort och badrum som skapar flow i morgonrusningen.
  2. Vill du vara med och skapa framtidens modetänk? Deltagare sökes till F/ACT Movement - F/ACT Movement är rörelsen som strävar efter att få dig att se på dina kläder på ett nytt sätt. Vi söker nu tio deltagare, F/activister, som ska ingå i ett sex månader långt pilotprojekt där målet är att få modeintresserade människor att göra hållbara val utan att tumma på passionen för kläder och mode.
  3. Mörk "anti-religös" Valentin-klubb med scenkonst och ritualer - Efter ett slutsålt och fantastiskt nyårsfirande är burlesk-, kabaret- och jazzklubben "Fräulein Frauke Presents" tillbaka på Nalen med en mörk, mystisk, (anti)-religiös och skräckfylld Alla Hjärtans Dag-fest med ritualer och internationella stjärnor, live musik och ett vilt party.
  4. Starka Göteborgskvinnor, dolda historier och filosofiska samtal på Stadsmuseet i vår - Vårens program är släppt. Stadsmuseet duckar inte för de svåra frågorna och fortsätter att belysa såväl mörka som högaktuella delar ur vår historia och samtid.
  5. ​​MQ X Stiljournalen
  6. Sasha Marianna Salzmanns succédebut, nu på svenska! - Sasha Marianna Salzmanns debutroman Utom sig slog ned som en bomb när den kom ut i Tyskland, den fick ett strålande mottagande av den tyska pressen och nominerades till Deutscher Buchpreis.
  7. Elfa presenterar Förvaringsrapporten 2018/2019 Hushållens största förvaringsutmaning: kläder som inte används - De överflödiga plaggen i garderoben är den största förvaringsutmaningen, visar ”Förvaringsrapporten” från Elfa, en undersökning bland drygt 4 000 nordbor. I samtliga länder hamnar garderoben – och kläderna i den som inte används – etta på listan. Rapporten visar att vara ledig, på gott humör, ensam hemma och att ha popmusik i bakgrunden ökar sannolikheten för att komma igång, anser nordborna.
  8. Rekord i antal besök på Nationalmuseum - Sedan Nationalmuseum återöppnade den 13 oktober efter att ha varit stängt i över fem år på grund av renovering har besökarna strömmat till. Under de två och en halv månad som museet haft öppet har det kommit nästan lika många besökare som under ett helt år innan det stängde. Från den 13 oktober till och med den 31 december 2018 har museet haft 311 000 besökare.
  9. Karlstad får den bästa julklappen för att dela med sig - Mitt i julruschen, under årets mest konsumtionstunga helg, fick Karlstads kommun det glädjande beskedet att projektet Sharing Towns beviljas stöd med två miljoner kronor från Vinnova.
  10. PRESSMEDDELANDE! Superfront släpper lyxiga, längre handtag!
Copyright © 2019 Garderobsinredning och Förvaring. All rights reserved.
Design by: Best Web Hosting and Backround Check | People Search | Phone Cards