Garderobs Nytt


Här hittar du det senaste nyheterna inom gardeorbsinredningar och garderober, nedan finner du pressrealser, bloggar, nyhets-sajter.
Allt på en och samma plats, Allt om garderobsinredningar!

  1. Åhléns Jultema ”Till alla julmänniskor och alla andra” - Nu startar julen hos Åhléns under temat ”Till alla julmänniskor och alla andra”. Åhléns satsar på att göra julen mer magisk än någonsin tillsammans med sina kunder och varuhusen fylls nu av jultorg där allt finns för att skapa julstämning, festliga julevent och tomtebesök där barnen har möjlighet att önska klappar.
  2. ANDREAS LUNDSTEDTS DISCOSHOW CARPE DISCO INTAR STORA SALONGEN - ​Under mellandagarna intar Sveriges folkkära discostjärna, Andreas Lundstedt Stora Salongen på Berns med hans färgsprakande konsertshow Carpe Disco. En show där discogenren hyllas blandat med artistens personliga sångfavoriter och Alcazarhits från det gångna åren.
  3. Nordiska Galleriet förvärvar ”Soffan på taket”-fastigheten i Mölndal
  4. Premiär för Madame Bovary – om den förödande jakten på det perfekta livet - Den 26 oktober är det premiär för "Madame Bovary" på Folkteatern i Göteborg i regi av Frida Röhl. Dramatiseringen är nygjord av Magnus Lindman efter Gustave Flaubert skandalomsusade roman. Men trots sina över 150 år på nacken saknas inte tydliga kopplingar till nutidens jakt efter det perfekta livet.
  5. Stor barnsatsning öppnar till höstlovet - Lilla Arbetets – där har ni namnet på Arbetets museums nya utställning för barn och familj. Utställningen är en fantasifull lekmiljö där barn och vuxna tillsammans kan utforska, känna, se och höra. Intill utställningen kommer det finnas matsäcksrum, garderob, skötbord och barnvagnsparkering. Tanken är att hela våningsplanet ska bli en mötesplats för både skolor och barnfamiljer i Norrköping.
  6. Personalen är den nya modellen - I samband med lanseringen av Indiskas baskollektion ”Indiska Essentials” var det återigen Indiskas medarbetare som stod framför kameran. Det strategiska beslutet att använda sin egen personal är ett sätt för kedjan att understryka att Indiska är ett varumärke för alla kvinnor oavsett ålder, kroppsform och bakgrund.
  7. MODEVISNING – HÖSTENS TRENDER 2019 - 27 och 28 september bjuder Nordstan på godbitar ur den internationella modescenen, det bästa inom dam, barn och herr i säsongens kulörer. Artisten Michel Young står för musiken.
  8. Samarbetsavtal öppnar ny kulturscen i Husby - Järva får en ny kulturskolelokal och teaterscen. Det står klart efter att Kulturskolan och Kulturhuset Stadsteatern skrivit avtal om samverkan och nyttjanderätt av en lokal i Husby centrum. På det här sättet skapas en bra mötesplats för alla åldrar alla dagar i veckan och ett ekonomiskt hållbart nyttjande av en lokal.
  9. Hållbart i centrum och rörelserikedom i Nordmaling och Vännäs – årets SEE-kommuner i Västerbotten - Årets SEE-kommuner är Vännäs och Nordmaling. De kommer bland annat att bjuda på aktiviteter som ”Hållbart i centrum” och rörelserikedom genom ”Change the game”. – Vi blev mycket inspirerade och glada av att bli utsedda till SEE-kommun och har försökt peppa så många som möjligt till att fylla på evenemangskalendern, säger Malin Karlsson på Vännäs kommun.
  10. Mode, normbrytande kroppar och queera onsdagsföreläsningar på Stadsmuseet - Följ med på en modehistorisk resa i höst – från kristet slöjbruk till kostymens manlighet och makt och normavvikande kroppars plats i modevärlden. Och besök en helt ny föreläsningsserie med queertema. Höstprogrammet har landat!
Copyright © 2019 Garderobsinredning och Förvaring. All rights reserved.
Design by: Best Web Hosting and Backround Check | People Search | Phone Cards