Garderobs Nytt


Här hittar du det senaste nyheterna inom gardeorbsinredningar och garderober, nedan finner du pressrealser, bloggar, nyhets-sajter.
Allt på en och samma plats, Allt om garderobsinredningar!

  1. Svenska livsstilsmärket ARKET lanseras på Zalando - Zalando, Europas ledande plattform för mode och livsstil, adderar det svenska livsstilsmärket ARKET till sitt sortiment. Från och med den 23 augusti kommer ARKETs kollektioner för män, kvinnor och barn finnas tillgängliga på Zalando. Sedan tidigare säljs H&M-varumärkena Weekday och Monki på Zalandos plattform.
  2. Mer än varannan svensk använder endast halva sin garderob av kläder och skor - I en ny Novusundersökning från Tradera svarar 53 procent av svenskarna att hälften eller mer av deras kläder och skor sällan eller aldrig används. Samtidigt har en av fem minskat sin konsumtion av nyproducerade kläder det senaste året, och efter coronavirusets utbrott har 45 procent dragit ner på sina inköp av vardagskläder.
  3. Nya outdooraktören Hajk vill sätta vardagliga äventyr i fokus - med funktionellt och hållbart mode.
  4. Scandinavian XPO inleder samarbete med Inspira för att stärka helhetsupplevelsen i sin nya evenemangsarena. - ​I förra veckan blev det klart att Scandinavian XPO valt Inspira som sin partner avseende lokalvård och bemanningstjänster i den nya evenemangsarenan som ligger i Arlandastad. Inspira kommer utföra alla typer av lokalvårds-tjänster samt bemanna med personal i arenans garderober och värdar vid evenemang. Scandinavian XPO är den nya arenan för möten, mässor och event för 50 - 8 500 gäster.
  5. Modeälskande umebor sökes till F/ACT Movement - ​F/ACT Movement är rörelsen för modeälskare som vill bygga en hållbar garderob utan att tumma på passionen för kläder och mode. Genom eXpression Umeå ges de antagna chansen att anta utmaningen att inte handla nyproducerade kläder under nio månader. Deltagarna, f/activisterna, får tillgång till workshops och föreläsningar som fokuserar på glädjen till mode, utifrån ett hållbart perspektiv.
  6. Franska varumärket ba&sh öppnar på Nordiska Kompaniet - I slutet av juni öppnar ytterligare en ny avdelning på NK Stockholms damplan - ba&sh. Avdelningen blir deras andra fristående konceptbutik i Sverige och kommer erbjuda varumärkets fulla sortiment av damkläder och accessoarer.
  7. Dansstationen öppnar upp salongen igen! Nu släpper vi höstens program! - Dansstationen öppnar upp salongen igen! Nu släpper vi höstens program! Vi på Dansstationen är mycket förväntansfulla inför hösten 2020 och inför att fortsätta visa aktuell och utmanande dans för alla åldrar, utifrån diskussioner om kropp, genus, sexualitet, identitet, delaktighet, utanförskap och andra teman som den samtida dansen behandlar.
  8. Mer tid i tvättstugan? Ja tack! Tvättstugan Nora från Vedum gör vardagssysslorna trevligare. - Vi spenderar mer tid i våra hem just nu, och med det kommer viljan att skapa struktur och ordning i alla rum. Med andra ord – hög tid att ge tvättstugan kärlek! Vedum ger sina bästa tips för att skapa en fungerande tvättstuga, med välplanerad förvaring, generösa arbetsytor och smarta detaljer. I Vedums sortiment finns flera tvättstugelösningar som gör hemmet till en praktisk dröm.
  9. Bygg en hållbar garderob - deltagare sökes av projektet Karlstad delar - Nu har du som är mode- och miljömedveten chansen att delta i en spännande utmaning när projektet Karlstad delar hakar på F/ACT Movement! Från september 2020 till maj 2021 får de antagna deltagarna, f/activisterna, tillgång till roliga workshops och spännande föreläsningar som fokuserar mode utifrån ett hållbart perspektiv. Utmaningen? Shoppa inga nyproducerade kläder under nio månader.
  10. Coronapandemin begränsar insamlingen till second hand på återvinningscentralen - Våren är en tid av utrensning av förråd och garderober. Men på grund av Coronapandemin kan återvinningscentralerna inte längre ta emot saker för återbruk. - Eftersom det är bäst för miljön att saker återvänds vill vi uppmana göteborgarna att spara sakerna hemma alternativt sälja eller skänka dem själva, säger Natalie Kjernell, processledare på Kretslopp och vatten.
Copyright © 2020 Garderobsinredning och Förvaring. All rights reserved.
Design by: Best Web Hosting and Backround Check | People Search | Phone Cards