Förvaring i köket


Köket som betecknas som hemmets hjärta och nav måste fungera som matlagningsavdelning och matplats. Men ofta spenderar vi väldigt mycket annan tid där också. Vi umgås helt enkelt i köket och köksregionen. Läxor kanske ska läsas och mycket annat som gör att det rent praktiskt behövs en extra köksgarderob, nära till hands för att enkelt kunna förvara även dessa prylar i köket.
Det är självklart att det måste finnas köksskåp för förvaring av grytor och ingredienser. Likaså är bänkskivorna som arbetsytor viktiga.
Förr i tiden hade många ett speciellt stort skafferi som kunde rymma både det ena och det andra. Detta är inte lika vanligt idag även om man ser att det förekommer.
Förvaringide i köket från Elfa
Ett alternativ som lätt glöms bort är att du faktiskt kan installera en “garderobslösning” längs en vägg och på så vis få plats med en väldans massa köksprylar då förvaringen sträcker sig helt från golvet upp till taket och med relativt djupa hyllor som sväljer mycket.
Sen är det bara att dölja med skjutdörrar. Det finns mängder av olika material till skjutdörrar så det ska inte vara några problem att hitta dörrmaterial som både passar och förhöjer utseendet på ditt kök.

Copyright © 2024 Garderobsinredning och Förvaring. All rights reserved.
Design by: Best Web Hosting and Backround Check | People Search | Phone Cards